fredag 1. september 2006

I gang

Heisann - nå har vi vel mista de fleste av våre trofaste blogglesere. Vi er LEI OSS for at det har tatt så lang tid å komme igang igjen med bloggen. Nå er vi endelig i gang, og håper å øke antall oppdateringer fremover.

En av grunnene til at det har tatt sin tid er at jeg (altså Gunnar) har kommet igang med jobbing, som researcher for TV Inter. I første omgang var det bare for to uker, men nå har jeg fått en måned til, så får tiden vise hva som skjer fremover. Uansett deilig å jobbe innenfor bransjen jeg har siktet på de siste fem-seks årene.

Leilighet er det litt verre med, vi har i hvert fall ikke vår egen ennå. Derfor er det UTROLIG herlig å få bo hos Thor Einar og Elisabeth så lenge. Selv om vi koser oss med å bo hos de kan vi berolige samtlige om at vi jobber på spreng for å få oss noe eget så fort som mulig.

Ellers er vi jo igang med Mosaic - og det føles veldig bra å få bli en del av denne finfine gjengen av mennesker. Vi ser frem til fortsettelsen!



Før vi flyttet til Oslo fikk vi et par særdeles behagelige uker med familie. Det var godt å få tid sammen med alle i familien igjen, og enda bedre er det å vite at vi får se de oftere og oftere fremover. Som dere ser har mye av tiden gått med til å spille spill.



Mens de større har vært med onkel på jobb - biltesting.


I tillegg har vi vært med å hjelpe storesøster Solveigs familie med å flytte, naturlig nok gikk vi ikke rundt og knipset bilder av det.

Akkurat nå har Kristin og meg den første kvelden alene sammen på i hvert fall halvannen måned, så jeg tror vi slutter der, jeg.. Stikk innom oss innimellom, a - og sleng igjen en kommentar så vi vet at noen fortsatt sjekker ut hva vi holder på med.

4 kommentarer:

grethe sa...

Hei hei! Foelger med fortsatt vettu! Visste det kom til aa skje noe her snart - dere har jo vist dere som trofaste blogpublishere :)
Saa goey at du fikk jobben hos TV inter da Gunnar! Snart blir det leilighet og greier og.. blir bra for dere! Plutsetlig er dere der.. hmm. Rare greier - men veldig fint aa tenke paa! Oslo er jo toppers :) Lykke til videre! Vi er i ferd med siste innspurt av planlegging av "nye" ung.moeter "Refuel" som skal lanseres paa fredag, saa det er spent! Ellers pakker vi fortsatt litt ut i hus og heim og tiden gaar gaaanske saa fort. Welcome to London liksom.. He he.. Ja vi prates!

Trine Hanken sa...

JEG LESER BLOGGEN!!
Så fortsett å oppdatere.. det er så koslig at....
Vi nyter ålesund til fulle, reiser til Sydney igjen på lørdag....

VI blogges....

kirkegata9 sa...

Halloen ja, koselig med oppdatering! Vi henger med! Kanskje det kommer en oppdatering snart fra oss også etter en heidundrandes 7års dag feiring idag ;-)
Snakkes

Oline sa...

koselig!! håper helga i tønsberg var god! vi snakkes plutselig:)

Blog Widget by LinkWithin