søndag 17. september 2006

Nytt bo og ballonger

Som de fleste har fått med seg har vi kjøpt oss leilighet i Oslo denne uka! Litt sprøtt å tenke på - men veldig, veldig gøy! Vi gleder oss til å flytte rett inn (om to uker da), og dermed flytte til Oslo på "ånkli'". Tirsdag ska vi ha møte med megler og skrive under kontrakt, og nøklene får vi sannsynligvis fredag om to uker!

I går brukte jeg mye av dagen på å bla gjennom en solid bunke Bonytt-blad som Elisabeth hadde liggende, for å hente inspirasjon og ideer til hva vi kan kjøpe til det nye hjemmet vårt. Sofa, en gardin eller to, skohylle og et skap på badet er jo ting som er kjekke å ha sånn etter hvert. Kjempegøy å se og drømme, selv om vi får tar det sånn litt etter hvert.

Når jeg sier solid bunke, mener jeg solid bunke.. ☺

I går hadde vi også fri alle fire (har nesten blitt som en liten familie de siste ukene..) og brukte litt av dagen på å rusle langs Akerselva og opp til Nydalen og stoppe for å ta en kaffe før vi gikk hjem.

Kaffepikene - Gunnars nye favoritt?

Snille, snille mennesker: Thor Einar og Elisabeth

På veien hjem kom vi over noen ballonger som var festet på flere av bilene som stod parkerte langs veien. De var fylt med helium, og to gutter i ”familien” så sitt snitt til å ha litt uskyldig pipe-stemme-moro og tok med seg en ballong hver hjem.
Etter mye om og men - blant annet sprakk begge de to første ballongene, så vi måtte ut på ny ballong-jakt senere på kvelden - fikk vi ustyrtelig mye moro med disse pipestemmene! Vi tenkte vi skulle legge ut en video av dette på bloggen, men da gikk selvfølgelig batteriet på kameraet! Jaja.. Morsomt var det iallfall for oss!

Ellers var Ingrid og Bergfinn innom en snartur på vei hjemover, de var på Torp for å plukke opp to spansk-engelske venner. Vi viste de nærområdet til leiligheta,i tillegg til å hoppe litt utenfor kjøkkenvinduet. Blir stas å komme oss inn der snart -mindre enn to uker igjen!

3 kommentarer:

grethe sa...

Heisann! Ja det maa jeg si! Ser ut som en SUPER leilighet! Gratulerer saa masse! Der kommer dere nok til aa faa det fint! Deilig at det er saa lyst og saann! Kjempeglad paa deres vegne! Kos dere med aa glede dere til aa flytte inn! Og veldig bra at dere slipper aa gjoere saa veldig mye der! Kan bare flytte inn og innrede og kose dere! Ha ei god uke og saa blogges vi (hvis vi noen gang faar den bloggen vaar til aa funke ordentlig.. Takk for hjelpa paa fredag Kristin - naa skal jeg proeve aa laste ned bilder paa nytt.. Haaper inderlig det gaar.. ) Klem fra Grethe i solfylte London!

grethe sa...

Ps.. kjempefin header eller hva det kalles paa bloggen! Jeg vil og ha saann! :)

Oline sa...

gratulerer! gleder meg til å se:) Oslo er digg,eh? klem

Blog Widget by LinkWithin