tirsdag 15. august 2006

Siste ukes begivenheter (deriblant en jentetur)

Nå har vi vært hjemme i snart en uke - og vi har det herlig! Det er fortsatt litt uvirkelig å plutselig være hjemme i Norge. Noen ganger føles det som om vi aldri har vært i Sydney, fordi det meste er som før her hjemme. Samtidig er det rart å tenke på at vi ikke skal tilbake, at dette ikke er en ferie, men at vi har flyttet hjem for godt. Men det er veldig deilig å være tilbake! Det er her vi hører hjemme, og vi kjenner at vi har gjort riktig valg med å flytte hjem.

Den siste uken har vi kort fortalt brukt tiden på å henge med familie - nye som gamle - søke på jobber, se etter leilighet på nett, ordne mobiltelefon, sjekke opp rundt lån, vaske klær, vært litt syke, spist norsk godteri og mye god, norsk, hjemmelaget mat, Gunnar har testet en bil + vært med på konkurranser på internett i håp om å vinne bil eller mobil..

Gunnar og nykomlingen Johanna. Tok ikke lang tid å bli kjent
med denne smukke jenta! (til høyre i bildet.. ☺)

En annen begivenhet som fortjener litt spalteplass: I helgen har jeg vært på Skoglund-jentenes første jentetur! Ferden gikk til Kirkegata 9 på Husøy utenfor Tønsberg, hvor vi tilbrakte helgen hos Elin, Julia Marie og Thea Sofie. (Anders hadde jobbehelg)

Igjen tar jeg en ”kort fortalt” - helgen gikk i:

Pizza-baking

Hopping på trampoline

- Og litt hviling, de gamle ble så slitne..

Sminking - Jentene viser hvor fine de ble!

Bading og plukking av skjell

Trylling utført av Julia: Dessverre ikke noe bilde - må oppleves!

Spilling av spill - med det høyeste tårnet av hatter i "Hatt over hatt"

Leking - her på Verdens Ende etter at utendørsgudstjenesten vi var på hadde pakket sammen

Lesing

Utkledning

Mandag var også Theas første dag i barnehagen, og det måtte jo foreviges.
Thea klar for første dag i barnehagen

En kort men særdeles innholdsrik og utrolig koselig helg!

4 kommentarer:

kirkegata9 sa...

Tuuusen takk for en koselig helg! Jeg må si det var et særdeles godt forslag å ha jentehelg, sånn impulsivt ganske plutselig :-)
Syns det bør legges inn under årlig tradisjon.
Og ellers/på andre sammenkomster gjennom årets løp så kan guttene også være med, -det er jo hyggelig det og :-)hi-hi Elin

grethe sa...

stilih stilig :) Et nytt eventyr - saa spennende og artig:)
Vi har vaert borte paa ungdomsleir en ukes tid, saa har ikke faatt fulgt med paa dette foer i dag, men kjempegoey at dere fortsetter med blogg og at vi stadig kan holde kontakten! Bloggen vaar begynner vel aa bli noe etterhvert den og..
Ha det godt i gode gamle Norge!
Prekast!

grethe sa...

og ja.. ps.. dere kan egentlig straks legge ut link til bloggen vaar paa sidene deres.. maa bare finne overfoeringskabelen til kameraet vaart (den er i en eske et eller annet sted ja.. he he) slik at vi kan faa inn noen bilder.. da.. Blir fort litt kjedelig der ellers.. Men lykke til med alt saa lenge! Vi blogges! Tror vi maa spoerre dere litt til raads ang. blogg egentlig. Dere er jo saa proffe der i gata! Klem

Anonym sa...

tiden flyr asså.. tenk at det er nesten 3 måneder siden vi var i melbourne!! er ikke til å tro... det er så godt å se at dere har det bra! dere er så fantastiske.. har sånn tro på alt dere står for! håper jeg ser dere når jeg kommer hjem på juleferie!! stor klem fra cathrin som sitter med nesa dyyyyypt nede i oppgaver............

Blog Widget by LinkWithin