onsdag 27. september 2006

Vi flytter inn - i morra!!

Vil bare si at vi har avtalt å møte selger for å ta over leiligheten i morgen klokken seks!! Vi GLEDER oss!

Mens jeg er her kan jeg jo informere om at jeg HAR fått jobben hos MMI - (..nå ble det mye STORE bokstaver her!) - og har vært på opplæring der i dag. Tror det blir veldig greit, skal skrive litt mer om akkurat hva jeg gjør etterhvert.

Det viktigste er at vi får leiligheten i morra! Kjører og henter flyttelass på fredag, så er vi i hus i helga! KONGELIG!

tirsdag 26. september 2006

Snart innflytting?!

For tiden er det ikke så mye nytt som skjer her hos oss, derfor har vi ikke vært spesielt hissige på å oppdatere her.. Men det er SÅ koselig at folk er innom og kikker! Og så flinke som dere er til å legge igjen kommentarer - det er veldig koselig!

Jeg var innom MMI på fredag, og fikk vite litt mer om opplegget for oktober. Det hørtes helt greit ut, og han skulle sende meg en mail og minne meg om et innføringskurs som skal være i morgen kveld. Så da forstod jeg det slik at jeg fikk jobbe for de. Jeg har fortsatt ikke hørt noe fra de, men får vel vente til i morgen med å ringe hvis jeg fortsatt ikke har hørt noe da.

Vi venter ellers veldig på å få tatt over leiligheten vår, vi håååper det skjer torsdag denne uka, hvis alt går slik som vi ønsker med banken og overføring av penger. Gunnar får avspasere på jobben på fredag, slik at vi kan leie bil og hente flyttelasset vårt i Trysil på fredag og flytte inn i helga! Det hadde vært kongelig..

Og så tror jeg ikke vi har fortalt at vi har kjøp oss sofa? Det gjorde vi nemlig på lørdag! Ingrid og Bergfinn var innom og vi dro til "Living" for å se på sofa. Og der stod den vettu - DEN fine sofaen. Så denne kjøpte vi da.

Og de sa man måtte regne med å vente i opptil ti (10!) uker med å få den levert og da så vi for oss noen litt kjedelige uker fremover.. Men siden vi kjøpte akkurat den som var utstilt, var den bestilt og kom inn første uka i oktober! Så det var jo perfekt! Og i går, mandag, fikk vi (..eller egentlig mest Elisabeth og Thor Einar men..) reklame fra Living i posten, der sofaen var 2000 kroner billigere enn det vi skulle betale.. Men da ringte Gunnar Bækkevold og klaget, og vi fikk den til 2000 billigere! Jippi!

Vi vurderte å kjøpe denne stolen og puffen også, men vi er litt usikre på hvor god plass det er i stua, så vi fant ut vi skulle vente litt.

Ellers bruker jeg dagene på å saumfare IKEA-katalogen og planlegge hva vi skal kjøpe, og å sette opp budsjett på hvor mye det kan bli kostende. Og så søker jeg fortsatt på jobber da selvfølgelig. Vi gir lyd fra oss når det er noe nytt!

torsdag 21. september 2006

MMI?

Kontrakten på leiligheten vår er underskrevet av alle parter, og vi venter på overtakelsen i neste uke! Forhåpentligvis får vi nøkler på torsdag slik at vi kan dra å hente flyttelass så snart Gunnar er ferdig på jobb neste fredag. Vi gleder oss!

En annen god nyhet er at jeg kanskje får jobbe for MMI i oktober! Hvert år fra 1. – 31. oktober har de undersøkelser rundt kollektivtransport her i Oslo, og det tenkte jeg kunne passe for meg mens jeg ser meg om etter andre jobber. Så i dag ringte de og spurte om jeg kunne ”stikke innom” kontoret deres i morgen klokken 10. Håper jeg får den jobben, da har vi iallfall to inntekter i en måned.

Et par poster tilbake skrev jeg en liten liste på ting jeg skulle bedrive tiden med mens jeg søker på jobber, og jeg tenkte det var på tide med en oppdatering på hva jeg skulle gjøre, samt hvordan det ligger an.

Søke på jobber – gjør jeg fortsatt
Ser etter leiligheter på nett – har jeg sluttet med, naturlig nok..
Jobbe med firmaet vårt BrightSight – gjør jeg, holder på å lage logo nå, og vi har begynt å tenke på å få oss en hjemmeside.
Gratis frisørtime til onsdag klokka 10 – utført (bilder får komme etter hvert, ikke store forandringer å snakke om)
Lære meg hekling - har prøvd litt men går saaakte fremover

Her er det jeg har fått til så langt.. Er ikke spesielt motiverende å holde på når jeg synes det er litt vanskelig, og de skriver i forordet at ”hekling er den enkleste av alle håndarbeidsteknikker”!!

Kjøpe meg bok for å lære web-design – har bestilt over nettet, er på vei i posten, beregnet ankomst 2. oktober
Lage ny ”header” på bloggen – oppdrag utført!

søndag 17. september 2006

Nytt bo og ballonger

Som de fleste har fått med seg har vi kjøpt oss leilighet i Oslo denne uka! Litt sprøtt å tenke på - men veldig, veldig gøy! Vi gleder oss til å flytte rett inn (om to uker da), og dermed flytte til Oslo på "ånkli'". Tirsdag ska vi ha møte med megler og skrive under kontrakt, og nøklene får vi sannsynligvis fredag om to uker!

I går brukte jeg mye av dagen på å bla gjennom en solid bunke Bonytt-blad som Elisabeth hadde liggende, for å hente inspirasjon og ideer til hva vi kan kjøpe til det nye hjemmet vårt. Sofa, en gardin eller to, skohylle og et skap på badet er jo ting som er kjekke å ha sånn etter hvert. Kjempegøy å se og drømme, selv om vi får tar det sånn litt etter hvert.

Når jeg sier solid bunke, mener jeg solid bunke.. ☺

I går hadde vi også fri alle fire (har nesten blitt som en liten familie de siste ukene..) og brukte litt av dagen på å rusle langs Akerselva og opp til Nydalen og stoppe for å ta en kaffe før vi gikk hjem.

Kaffepikene - Gunnars nye favoritt?

Snille, snille mennesker: Thor Einar og Elisabeth

På veien hjem kom vi over noen ballonger som var festet på flere av bilene som stod parkerte langs veien. De var fylt med helium, og to gutter i ”familien” så sitt snitt til å ha litt uskyldig pipe-stemme-moro og tok med seg en ballong hver hjem.
Etter mye om og men - blant annet sprakk begge de to første ballongene, så vi måtte ut på ny ballong-jakt senere på kvelden - fikk vi ustyrtelig mye moro med disse pipestemmene! Vi tenkte vi skulle legge ut en video av dette på bloggen, men da gikk selvfølgelig batteriet på kameraet! Jaja.. Morsomt var det iallfall for oss!

Ellers var Ingrid og Bergfinn innom en snartur på vei hjemover, de var på Torp for å plukke opp to spansk-engelske venner. Vi viste de nærområdet til leiligheta,i tillegg til å hoppe litt utenfor kjøkkenvinduet. Blir stas å komme oss inn der snart -mindre enn to uker igjen!

lørdag 16. september 2006

VI har kjøpt!!

Da er vi herved gjeldsslaver! I går gikk vi til innkjøp av denne smukke 52 kvadratmeter store leiligheten på Torshov:
Badet ble pusset opp i 2006 - trenger ikke å gjøre noe der på noen år..
Her er soverommet -ikke så ille det heller?

Og stua vår - velkommen på besøk!

Flytter inn om to uker - og vi er jo igrunn glad for kjøpet. Selv om det ble dyrt, fryktelig dyrt. Faktisk står det i annonsen nå at den ble solgt til rekordpris, heldigvis har vi sett mange leiligheter gå mer over takst enn vår - i samme område. Vi overlever vel. Angrer nok ikke når vi har flyttet inn. Lev vel!

søndag 10. september 2006

Den som venter..

Ettersom vi har fått stadfestet at det fortsatt er folk som er innom bloggen vår, er det ingen grunn til å ligge på latsiden når det gjelder oppdateringer!

Først vil jeg bruke anledningen til å beklage at vi har – nettopp – ligget på latsiden her på bloggen. Grunnen til det er at det ikke har skjedd så mye i det siste, vi føler liksom at livet er litt ”på vent” av og til. Vi venter på å kjøpe oss leilighet (lån fikk vi i forrige uke!!), vi venter på å flytte til den fremtidige leiligheten, vi venter på at jeg skal få svar på de jobbene jeg har søkt på, på at Gunnar skal få svar fra TV-Inter om hvor lenge han får jobbe der, vi venter på å flytte ut fra gjesterommet til de utrolig snille menneskene vi bor hos - Thor Einar og Elisabeth - det tror jeg de også venter litt på... :) Nå må det sies at vi har det fantastisk koselig her, da - så for den grunn er det ikke absolutt nødvendig å stresse videre. MEN - dere skjønner hva vi mener - blir godt å få sitt eget.

Grunnen til at denne oppdateringen kommer nettopp nå er at nå har det nemlig ”skjedd” noe: Vi har vært på bursdagsfeiring til Julia i Tønsberg! Vi har vært der i helgen og kost oss og slappet av og lekt og løpt masse.

Julia og Kristin bygger med "Geomag" som Julia fikk i bursdaggave

Isabelle viser frem en pyramide som hun har bygget med Geomag

Gunnar viser sine kunster med rokkeringen

Thea og tante Kikka husker

Thea og mamma hviler seg litt på sofaen

Ellers jobber Gunnar mye for tiden, og trives veldig godt. Jeg har ikke så mye å finne på om dagene, men prøver å fylle de med fornuftige ting: Jeg søker på jobber, ser etter leiligheter på nett, og lager sammendrag som Gunnar kan se på når han kommer hjem, jeg jobber litt med det eminente firmaet vårt Brightsight, jeg har fått meg gratis frisørtime til onsdag klokka 10, jeg har som mål å lære meg hekling pluss utvikle mine strikke-talenter (har lånt bøker av søster Elin i Tønsberg), jeg skal kjøpe meg bok for å lære web-design, og jeg skal lage ny ”header” her på bloggen slik vi hadde på den forrige. Så her er det mye å følge med på fremover! :) Vi blogges!

fredag 1. september 2006

I gang

Heisann - nå har vi vel mista de fleste av våre trofaste blogglesere. Vi er LEI OSS for at det har tatt så lang tid å komme igang igjen med bloggen. Nå er vi endelig i gang, og håper å øke antall oppdateringer fremover.

En av grunnene til at det har tatt sin tid er at jeg (altså Gunnar) har kommet igang med jobbing, som researcher for TV Inter. I første omgang var det bare for to uker, men nå har jeg fått en måned til, så får tiden vise hva som skjer fremover. Uansett deilig å jobbe innenfor bransjen jeg har siktet på de siste fem-seks årene.

Leilighet er det litt verre med, vi har i hvert fall ikke vår egen ennå. Derfor er det UTROLIG herlig å få bo hos Thor Einar og Elisabeth så lenge. Selv om vi koser oss med å bo hos de kan vi berolige samtlige om at vi jobber på spreng for å få oss noe eget så fort som mulig.

Ellers er vi jo igang med Mosaic - og det føles veldig bra å få bli en del av denne finfine gjengen av mennesker. Vi ser frem til fortsettelsen!



Før vi flyttet til Oslo fikk vi et par særdeles behagelige uker med familie. Det var godt å få tid sammen med alle i familien igjen, og enda bedre er det å vite at vi får se de oftere og oftere fremover. Som dere ser har mye av tiden gått med til å spille spill.



Mens de større har vært med onkel på jobb - biltesting.


I tillegg har vi vært med å hjelpe storesøster Solveigs familie med å flytte, naturlig nok gikk vi ikke rundt og knipset bilder av det.

Akkurat nå har Kristin og meg den første kvelden alene sammen på i hvert fall halvannen måned, så jeg tror vi slutter der, jeg.. Stikk innom oss innimellom, a - og sleng igjen en kommentar så vi vet at noen fortsatt sjekker ut hva vi holder på med.
Blog Widget by LinkWithin