torsdag 18. mars 2010

Stakkars oss/meg..

Nå er vi - eller jeg får vel mest snakke for meg selv - så JEG er: sliten, lei, syk, slapp og vondt i halsen, tung og tjukk, har en mage som føles som den er konstant i veien, og har fryktelig liten tålmodighet (i alle fall i dag).

Så - Takk for dét.

Gunnar har fortsatt litt igjen til han når toppformen, så for anledningen har vi innkalt krisehjelp, også kjent som Farmor og Farfar.. Vi er så utrolig takknemlige for at vi har folk rundt oss som kan hjelpe når vi er litt slitne og lei! Så da tror vi ikke det blir en så ille slutt på uka likevel.

Milly har vært mer sutrete enn vanlig de siste dagene, pluss host og snørr, så vi tror ikke hun heller er helt i storform. Men mer turbo enn oss er hun i alle fall. Så det blir fint for henne med besøk også, som har overskudd og oppmerksomhet å gi henne. Hun merker nok at mamma og pappa er slitne og ikke så opplagte som før, så det kan hende det er derfor hun er litt ekstra sutrete også. Pluss at hun har fått mer vilje, og så får hun ikke alltid viljen sin, så da kan det bli noen tårer. Og så tok vi siste dose med vaksine for litt over en uke siden, så det kan være at hun er litt uvel i kroppen pga. dét. Mange muligheter der altså.

Det vi morer oss med om dagen er denne - Pianomannen:
Litt info først: ChatRoulette er en nettjeneste der alle med et webkamera kan møte andre tilfeldige brukere via video, lyd og tekst. Dette er altså da et opptak av noen av "Pianomannens" samtaler..





Denne er også ganske morsom





Og så en av Milly sine favoritter til slutt...

2 kommentarer:

AB sa...

Godt å ha besteforeldre i nærheten som kan komme å hjelpe til litt ja. Håper dere får slappa av godt.
Du, hvordan får du til å legge inn youtube-klipp? Prøver og prøver, men skjønner ikke hvordan jeg skal få det til :-)

Kikkis planet sa...

AB: Vi slapper godt av, men er fortsatt syke! I kveld hadde Milly 40 i feber stakkar.. Men fikk paracet, og sovnet godt. Håper vi blir friske alle sammen snart!
Dette er vel en bedre forklaring på Youtube-gåten enn jeg noen gang ville få til:
http://google.about.com/od/googleblogging/ss/embedyoutubesbs.htm
Lykke til! :-)

Blog Widget by LinkWithin