søndag 7. mars 2010

Gode hjelpere


Milly er i storform og dagen, vi håper vi voksne snart kommer etter! Min form avhenger mye av magen, så det er nok noen uker til jeg er helt tilbake på plass..

Lørdagsgrøt!

I går spiste vi grøt, og Milly synes det er veldig godt! Måtte forsikre seg om at gryten var helt tom før hun var fornøyd.. Søta vår.

Ganske tomt.

Slikker sleiva for å få med seg alt.

Ingenting å si på matlysten når det gjelder grøt i alle fall!

Magen min begynner å bli tung, og jeg synes det er tungvint å gjøre mange av de enkleste ting i hverdagen, og ikke minst løfte Milly tar på. Heldigvis blir hun stødigere og stødigere på beina, så nå vil hun nesten ikke bæres lengre - det er stas å ha en så stor og flink jente!

Ettersom Gunnar har fått influensa og jeg er tung (eller skal vi si det rett ut - feit? Hehe..) så fikk vi super-duper oppvarting her i heimen i går! Våre gode, snille venner Kikki og Affe kom på besøk og hjalp oss å rydde og vaske OG laget middag til oss!! OG hadde med "forundringspakke" fra vennene våre i Mosaic, både brus, sjokolade, frukt, bok til Milly og blad til mamma - for å nevne noe! Fantastisk med så gode venner som kan hjelpe altså - vi er heldige! Så fikk vi slappet av sammen alle sammen også da, og koste oss med middag og film etter at Milly hadde sovnet. Fantastisk å våkne opp i dag til rent hus!


One-girl-show. Har vært å hentet en ødelagt vindusvisker i gangen, og tatt på seg lue selvfølgelig.

I dag kom det ennå flere hjelpere på besøk, nærmere bestemt Farmor og Farfar. De tok med Milly ut på en laaang trille- og huske-tur, så mamma fikk jobbet litt og pappa slappet av. Milly koset seg masse, og det var så flott at de kunne ta henne med ut når vi ikke helt orker.
Hun hadde litt av et show for de her på slutten, kledde seg opp med lue og lekte med både Farmor og Farfar så alle skratt-lo! Mens jeg satt på kontoret og jobbet..

Den observante leser har merket seg at headeren på bloggen har blitt ny! Var på tide å få med et litt oppdatert bilde av familien og ikke minst Milly - så blir det vel en ny oppdatering når knerten popper ut.. :-)


Gammel.


Ny.


Klar som en vannmelon?

I følge nedtellingen øverst til høyre er babyen "ready for launch"! Vi håper den har lyst til å vente i alle fall et par dager til før den kommer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på dere!
Du er så rask med oppdateringer, Kristin, at jeg har problemer med å følge med.
Håper inderlig at familien kan se bedre tider i møte med god helse . Ønsker dere god bedring fortsatt!
Dere er mye i tankene mine!
Tiden går, men ikke uten at Milly utvikler seg veldig. Nå må det være like før hu springer.
Skal si hun er blitt rask på foten!
Må hun ned på fire er hun så rask opp igjen. Litt av ei skøyerjente er hun. Farmor lo en hel masse sist vi var på besøk.

AB sa...

Så stor Milly er blitt, og snart er hun storesøster også. Fantastisk. Håper du får til å slappe av og kose deg litt også, skjønner det er slitsomt å være småbarnsmor og høygravid. Be blessed!

Blog Widget by LinkWithin