fredag 26. mars 2010

For noen helger tilbake tok Farmor og Johanna toget til Oslo for å besøke Milly. Det var stor stas for den minste jenta i heimen! (Óg for oss to store selvsagt!) Milly fikk til og med en gave som har blitt brukt flittig siden: En vogn til Silje! (Altså dukken som sitter oppi vognen for dere som ikke kjenner henne.)

Stor stas. Å få besøk av kusine Johanna fra Hamar!

Som jeg har skrevet tidligere kom Farmor og Farfar forrige helg igjen på "livreddende" besøk. På lørdag trillet Milly og Farmor opp på senteret rett her oppe, og Milly fikk spise den største bollen jeg tror hun noen gang har sett!
Søt, søtere, søtest. Milly med bollen sin.

Formen vår er så smått bedre, og vi er ved godt mot!
Ellers må vi bare legge til at Milly er utrolig søt og morsom for tiden, vi koser oss mye med den nydelige jenta vår. Hun finner på så mye rart og er veldig flink til å leke på egenhånd. Hun er veldig opptatt av å kle på seg selv - finner hun et klesplagg liggende (samme om det er en genser eller jakke eller bukse) så prøver hun å ta den på foten. Og hun har blitt veldig flink! Får ut den ene foten gjennom benet/armen, men må ha litt hjelp for å få på begge bena/armene.

På tirdag oppdaget hun for alvor magnetens interessante funksjon, og gikk rundt å prøvde å feste den på forskjellige steder. Hun fant ut at den funket blant annet på vaskemaskinen, oppvaskmaskinen, kjøleskapet, på en tavle vi har i gangen og på badekaret - men på låret til Pappa funket det ikke.. :)

Jeg tror ikke vi har skrevet om det tidligere, men hun har også begynt å sette sammen to ord! Den første "livsviktige" setningen var "mer banan" eller "mæ ba-a" som Milly sier. Og "gogu dæ" som betyr "jogurt der". Glad i mat den jenta vår. :)


For første gang i vårt firmas historie har vi prøvd oss på produkt-foto! Det var en spennende og overraskende positiv opplevelse.

Snart klart. Gunnar rigger opp "studioet" vårt.

Rett fra kamera. Vi kunne nok ha jobbet litt mer med hvitbalansen ser vi i ettertid.

Etter min emminente bildebehandling. Det ferdige resultatet!

Vi må kunne si oss ganske fornøyd med dette? Til å være første gang er vi i alle fall godt fornøyde selv!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei på dere!
Vi, Johanna og jeg, må for takke for sist. Det var så spennende med drosje(morfar) togreise og bane før vi kom frem til Milly. Besøket hos henne var det morsomste, sa Joh etterpå.Det ble en dag vi vil huske lenge, helt sikkert.
Klem fra Johanna og farmor

Blog Widget by LinkWithin