søndag 28. februar 2010

Timmy-tid

Må bare fortelle om en ny barne-TV favoritt hos Milly - eller i alle fall hos mamma'n og pappa'n :P - nemlig "Timmy tid"!

Timmy. Eit lite lam med eit TV-program.


Timmy pusler. Her kan dere se noen klipp fra serien.
"-Milly, nå må du være stille, mamma og pappa skal se på barne-TV" ..

Serien er utrolig fint laget, og episodene passelig lange/korte. Milly er jo så opptatt av dyrelyder, og hvis hun hører musikken til serien sier hun "bææ" - for det er jo det Timmy sier.

En kveld vi satt og spiste kveldsgrøt - tror ikke vi hadde sett på Timmy en gang den kvelden - ble hun stille og studerte skjeen sin et øyeblikk. Så sier hun plutselig "bææ"! Vi har nemlig denne typen skje i sort fra Baby Bjorn som Milly får spise med selv:


Skje. Med øyne.

Hun må da ha koblet at "øynene" på skjeen ligner på Timmy! Det synes jo vi var overveldende opplagt av henne! Søte jenta vår.. Så det er stor stas å spise kveldsmat med Timmy hver kveld!

Noe helt annet: I sykdom og sunnhet - er det ikke det det heter? Familien Bækkevold har ikke sine "sunneste" dager for tiden. Siden onsdag har vi vært på Hamar hos Millys farmor og farfar, og hatt en veldig koselig og avslappende liten vinterferie.

Gunnar er fortsatt ikke i toppform, jeg er tung og er sliten i bekkenet (sprøtt å tenke på at på denne tiden i forrige svangerskap var vi på hyttetur langt uti skogen!), og nå har Milly også blitt syk. Hostet har hun gjort i mange dager, og her en natt ble det så ille at hun kastet opp flere ganger. I går og i dag har hun også fått feber, og er veldig slapp. I utgangspunktet skulle vi reist tilbake til Oslo igjen i dag, men med formen vår tatt i betraktning var ikke det noe godt alternativ, så vi blir her på Hamar til i allefall i morgen. . Vi er veldig takknemlige for fantastiske foreldre og svigerforeldre som hjelper oss så utrolig mye når vi har litt tunge tider! Farmor og Farfar er som reddende engler i skumringen (og ellers på døgnet for såvidt) etter en natt med oppkast og lite søvn, så mamma'n og pappa'n kan få sove noen timer ekstra. Den deiligste mat kommer plutselig på bordet, jeg tør nesten ikke tenke på hva vi hadde spist hvis vi skulle sørget for oss selv akkurat nå.. Vi håper vi går lysere tider i møte snart!

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Masse god bedring til hele familien! Håper dere får en fin uke, både store og små! Skal forresten sende bæresjalet til deg snart! Det er jo ikke så lenge til du får bruk for det :-)

God-bedring-klem herfra!

Kikkis planet sa...

Hei Elisabeth!
Takk for ønsker om god bedring! Nå er Milly helt frisk, og har vært i barnehagen igjen i dag.
Gleder meg til å bruke bæresjalet igjen - før vi vet ordet av det er han her! :-) Men fortsatt ikke noe hast altså.

Anonym sa...

Hei!
Nå skjønner jeg meg på disse morsomme skjeene Milly bruker. Gode å spise med må de være i forhold til de skarpe barneskjeene som vi brukte til våre unger.
Vi har fått blitt godt kjent med Milly. Om vi står opp tidlig i forhold til vanlig, vil vi ikke bytte bort disse morgenene sammen med Milly. Så bare sov videre dere!
Klem fra farmor

AB sa...

Dette programmet har da også blitt en favoritt hos Hannah takket være tips fra dere. Godt å ha noe annet å se på enn bare Opsi-daisi som har vært en slager hos oss fram til nå. :-) Nå er det Mio for alle penga, ettersom Hannah er veldig mye mer glad i katten enn i Timmy. :-)

Karibien sa...

Timmy er alles favoritt her i gården!! Asle har tilogmed lasta ned masse episoder, han er hekta!!! hihi

Blog Widget by LinkWithin