tirsdag 16. februar 2010

Besøk, fastelavn, valentines, morsdag og karneval!

Jeg har lovet bilder av en sjarmerende Nasse Nøff og her kommer de:

Nøff, nøff. Søtere gris skal du lete lenge etter!


Test. Milly og pappa fornøyd med prøving av kostymet - som vi har lånt fra en gutt i barnehagen.

Mandag var det karneval i barnehagen, og det synes Milly var stor stas! Det virket som om hun skjønte at hun skulle kle seg ut, og hun var visst den eneste som hadde på seg kostymet - lue og det hele - under hele karnevalsfesten i barnehagen.


Konsentrert gris. Med Ole Brum-bilen sin, med bilde av Nasse!

Vi snakket om at hun skulle være Nasse Nøff, og at det er en gris og laget grynte-lyd. Milly er veldig opptatt av dyrelyder og skulle jo ikke være noe dårligere. Hun har vært litt surklete i halsen i det siste, og hostet en del, så når hun skal lage grise-lyd bare puster hun litt kraftig så det dirrer litt i halsen... Søta vår.

Må ta med litt fra helgen også - vi har jo tross alt feiret både fastelavn, valentines- og morsdag! Formen til Gunnar og meg er fortsatt ikke på topp, jeg har mye vondt i bekkenet, og til tider så ille at jeg har problemer med å gå og bøye meg. Gunnar er fortsatt sykemeldt.
"Helgen" startet derfor med at mamma kom på middag på torsdag kveld - OG hjalp oss å vaske hus etter at Milly hadde lagt seg! Milly synes det var stor stas med besøk, og kjenner jo Besta veldig godt nå.

Fredag hadde vi besøk av et vennepar - som hadde med seg tulipaner da de kom, de var superfine! Vi hadde en veldig koselig og avslappende kveld.
På lørdag kom Ingrid og Bergfinn på besøk, og vi fikk nok en gang hjelp til hus-lige ting, OG de hadde medbrakt både lunsj, fastelavnsboller og middag. Milly synes det var gøy med besøk av Farmor og Farfar, og de koste seg ute med akebrett sammen, mens mamma'n og pappa'n fikk gjøre andre ting.

Nydelig sett fra Farmor til Milly. Med matsjende hårspenner!

Mens jeg strikker hente sett er det heldigvis andre som strikker til Milly! (Vet ikke om jeg noen gang kommer til å strikke noe i større størrelse enn nyfødt..)

Søndag var det valentines day, og vi hadde avlyst alle planer vi hadde, vi orket rett og slett ikke finne på noe! Men mannen i huset disket opp med både sjokolade og roser til mamma'n!

Det fineste kortet. Av Milly har jeg fått dette nydelige morsdagskortet som hun har laget i barnehagen!

Som sagt orket vi ikke finne på så mye, men en liten tur ut i finværet måtte vi, og det ble både aking og husking på Milly. Hun er SÅ ivrig på å være ute! Det er så gøy at hun koser seg ute i snøen. Når vi kom inn fikk hun favoritt-juicen sin, deilig med noe godt å drikke etter å ha luftet seg.


Nytes med sugerør! Banan- og mangosmoothie.

Søndag hadde vi også vår første fall-ulykke! :-( Milly ramlet ned fra skjenken på rommet sitt og slo både panne og nese og litt på overleppen. Blødde litt neseblod, men det gikk overraskende fort over - hun er ei skikkelig tøff jente! Hun har absolutt ikke fått skrekken fra å klatre, det var det første hun skulle i gang med da hun sluttet å gråte. Det er kanskje et godt tegn?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på dere!
Vi får skylde på Spania-turen for at det er så lenge siden jeg har vært inne på bloggen deres.
Storkoser meg foran skjermen med å lese og se på alle de fine bildene.
Vi var så heldige at vi fikk overvære prøven av NasseNøff kostymet da vi var på besøk. Hun kledde den godt!
Vi hadde noen fine timer sammen med fam Bækkevold junior sist lørdag. storkoser meg sammen med Milly og kjenner på at hun er trygg sammen med farmor.
Føler meg priviligert i samværet med henne.
God klem fra farmor

Solveig sa...

Å så koselig det er å se på bildene og lese kommentarene deres:) Hun vokser jo så fort, snuppa vår:)
Tanteklem!!

AB sa...

Utrolig skjønn nasse! Morsomt å lese på bloggen deres og følge med på litt av det som skjer i livene deres.
Klem

Kikkis planet sa...

Farmor: Dere gjør opp for dere da, med å kommentere når dere kommer tilbake! Milly koser seg sånn sammen med dere, hun er veldig trygg.

Solveig: Ja sant hun vokser fort? Har fått så langt hår også, og er veldig glad i å pynte seg med hårspenner.

AB: Så koselig at du stikker innom - og så gøy at du også har startet med blogging igjen! Skremmende tiger Hannah var på karnevalet altså! Og LITT søt da. :-)

Blog Widget by LinkWithin