onsdag 23. juni 2010

Æsj..

Milly er veldig opptatt av ting som er ekkelt for tiden, altså "æsj". Når hun spiser yougurt og begeret er tomt klemmer hun boksen flat og sier "æsj", og går og kaster det i søpla. Vi får stadig høre det hvis rengjøringen ikke er god nok og det ligger igjen noen smuler eller for eksempel en stein, en papirbit eller en liten lo-dott på gulvet. Og dette ekle hun finner på gulvet vil hun helst slippe å ta i, så da må mamma eller pappa rydde opp.
Da vi spiste kveldsmat her en kveld oppdaget hun en liten flekk på gulvet under stolen sin, og den syntes hun absolutt måtte fjernes før hun kunne spise videre..! Forrige gang vi badet var det anti-ski matten i badekaret som var ekkel, og hun ville helst ikke ha bena sine borti den..

Noen ganger har hun jo helt rett i at det hun finner er "æsj", men andre ganger er det ikke ekkelt! Som i går - da oppdaget hun følgende på sin egen fot:


Æsj! Altså en føflekk. Som hun har hatt helt fra fødselen, denne på leggen og en på øret (som hun ikke er klar over, og det er jo kanskje like greit)..

Da måtte både mamma og pappa smile litt.. Så måtte vi jo forklare at dette ikke var æsj, men derimot helt normalt! Og så viste vi frem våre føflekker og prøvde å si at alle har sånne og de går ikke bort. Hun slo seg forsåvidt til ro med denne forklaringen, men det var tydeligvis ikke stor stas med en "æsj" på leggen! Søta vår. :-)

3 kommentarer:

Kikkis planet sa...

Siste "æsj" er dynetrekket som jeg la på sengen hennes i dag. Det er et rosa trekk, med bilde av dyr på blant annet en sau - tror vi har arvet fra Røsås? Hun har hatt det på senga mange, mange ganger før, men i dag oppdaget hun plutselig at ulla på sauen hadde noen litt rotete prikker på seg. ÆSJ! Så dyna måtte rett og slett ut av senga før hun kunne legge seg ned..

Karoline Bakke sa...

Haha, da jeg leste dette innlegget måtte jeg virkelig smile av den lille kusinen min altså : ) Så herlig jente skal du lete lenge etter alså!

Anonym sa...

Milly du Milly. Det er mye å oppdage i denne "store verden"Skal tro om du blir ei med sans for detaljer. Du gir veldig mye av deg selv allerede. Vi kan lære mye av deg, lille venn.
godklem fra farmor

Blog Widget by LinkWithin