søndag 1. oktober 2006

Vi har flyttet inn!

Etter etterlysning kommer det noen bilder av hvordan det ser ut hos oss foreløpig! Ikke mye å skryte av synes vi, men vi får ta det igjen på "etter"-bildene, når vi har kommet litt mer i orden..

Sofaen vi har kjøpt har vi ikke fått hjem ennå, får forhåpentligvis hentet den i begynnelsen av denne uka. Siden vi ikke har noenting i det hele tatt å sitte på (bortsett fra den flotte lenestolen vi kjøpte på IKEA på fredag) har vi nå en særdeles midlertidig løsning hvor vi bærer den ene madrassen fra senga inn på stua og sitter på den, mens vi bruker en pappeske eller to til bord.

Litt slitsomt å fortære en bedre middag her, men vi klarer oss bra! Deilig å ha sitt eget sted, og vi gleder oss til å få ryddet enda mer så det blir litt koseligere å ta imot besøk!

Et annet dilemma er at vi ikke har det vi trenger av skap- eller hylle plass. Vi får med andre ord pakket ut av esker og bager, men vi har ingen steder å sette det. Så foreløpig er det i avdelinger rundtom på gulvet..

Kjøkkenet er vel det som er nærmest å være ferdig.

Vi har kjøpt oss nytt kjøleskap og oppvaskmaskin i børstet stål! Og jeg melder meg herved inn i spikkeklubben til pappa Thor Aage, etter å ha spikket hullet i benken stort nok til å få inn de slangene vi trengte til oppvaskmaskina..

Håper å få til en tur til på IKEA denne uka for blant annet å få kjøpt oss garderobeskap og kontorpult til å ha på soverommet. I skrivende stund ser det slik ut:

Flere bilder kommer utover uka - forhåpentligvis ser det litt bedre ut da!

8 kommentarer:

grethe sa...

Oi oi! Ser jo veldig bra ut! Gratulerer saa mye! Vet alt om hvordan det er aa ikke ha nok skapplass slik at man faar pakket ut men ikke ryddet inn.. Har fortsatt noen esker staaende paa rommet vaart.. men det er jo en veldig koselig periode ogsaa da naar man skal innrede og finne tingenes plass og orden! :) Kos dere med det! Ha en god uke! Klem fra Grethe

Kikkis planet sa...

Takk for kjappe kommentarer!

Grethe: Vi koser oss med det vi som skal gjøres, men gleder oss også veldig til vi får litt mer orden i sakene. Er mye rot og småting som skal fikses før vi anser oss som "ferdige". Vi skal holde dere oppdatert!

Julia: Besøk er vi klare for når som helst! Men det er kanskje best å vente til vi har fått ryddet LITT, så vi har et sted du kan sove..? Før jul må vi iallfall få det til! :)

Anonym sa...

Stolen i stua ser i alle fall fin ut ;) hehe... gleder meg til å få se en gang!!

Thor-Aage sa...

Hei på dere. Noen pappkasser rundt omkring gjør vel ikke så mye en kort stund. Blir nok helt topp når dere får tingene på plass. Skal bli koselig å stikke innom dere.
Er akkuret ferdig med jobbehelg og bare nattevakter, en dag fri og så er det på igjen. Lykke til videre.
Hilsen pappa.

Anonym sa...

Glemte å kommentere spikkinga... Den ser du ut til å ha godt håndlag med. Sponplater er ikke det letteste å komme gjennom med kniv. Men du har klart det og når du attpåttil har alle fingrene, og tær i behold, så fortjener du en plass i klubben... Så ta vare på kniven!

Pappa

Anonym sa...

Nå må dere vel snart ha fått rydda opp så vi kan få se åssen det er blitt hos dere.

Anonym sa...

Det så jo ikke så verst ut før vi besøkte dere. Men jeg må innrømme at det var mye finere når dere fikk sofaen og bordet på plass.

grethe sa...

Hei! Naa fikk jeg endelig sett den introvideoen til Mosaic - veldig bra Gunnar! Veldig bra :) Likte ogsaa godt det stykket som jeg regner med du, Gunnar, har skrevet - tilbake til skolebenken - eller hva det het. Leste det for en god stund siden men har helt glemt aa kommentere det. Forresten den Deliriousplata er raa ikke sant?! Dere var paa konsert med Hillsongs og Delirious var det saann? Vi fikk de med oss (ikke Hillsongs da) her og det var saa bra.. Men dette foeler jeg kanskje vi har snakket om en gang foer.. Ja ja.. en liten digresjon! Ha en kjempegod helg, og kos dere masse! Haaper dere faar slappet av og spist mye god mat og snop og digg :) Vi prates, ha det fint saa lenge!

Blog Widget by LinkWithin