tirsdag 24. oktober 2006

Som tiden flyr!

Nok en uke er i full gang, og det er allerede seks dager siden vi oppdaterte sist!

For en uke siden kom Roger innom med spisestuen, en flaskegrønn sådan, som vi har hatt på hytta tidligere. Så nå nærmer stua seg ferdig møblert! Bilder får komme etter hvert..

Roger tok oss også med ut for å spise mens han var innom – på selveste Ekeberg-restauranten! Det var stas. Vi var der tidlig på kvelden, så det var ikke så mange kjendiser å skimte, men det parkerte endel fine biler utenfor mens vi var der. Glemte å ta bilder mens vi var der, så dette har jeg funnet på nett.

I helgen tok vi oss litt fri, leide en bil og dro til Hamar for å få med oss Team Action og premieren på deres nye musikal og konsert – utrolig gøy! Årets elever var veldig flinke, så det var veldig moro å få med seg. Fikk også snakket litt med gamle TAO´ere som var kommet for å se de nye ”ferskingene”.

Siden vi har fått veldig mange i nær familie på Hedmarken hastet vi lørdag videre innom Mette og Egil, før vi vendte nesen mot Trysil. Vi fikk også tatt med oss siste rest av flyttelasset som vi ikke fikk med på forrige tur.

Søndag dro vi nedover igjen, og stakk så vidt innom Solveig og Kai Tore på veien – men tiden var knapp – vi (eller rettere sagt Gunnar) skulle rekke Brann – Rosenborg! De fleste har vel fått med seg hvordan det gikk, så nok om den saken..

Vi blogges!

1 kommentar:

grethe sa...

Dere er saa flinke med de oppdateringene deres altsaa! Og vi er saa treige fortsatt.. jaja.. det maa bare vaere saann for oss akkurat naa. hehe "Kristus kaller" Ja - jeg vet ikke om det er symbolet i det svenske flagget, hehe.. utrolig! Saann kan det gaa. Har hatt lyst til aa besoeke Ekebergrestauranten, hoertes koselig ut! Dere maa ha ei god helg da om vi ikke snakkes foere det!

Blog Widget by LinkWithin