torsdag 16. september 2010

Go'gutten vår

Tobias har rukket å bli fem og en halv måned og er en stor og fin gutt! Ammingen er ferdig, jeg hadde rett og slett ikke nok melk og produksjonen stoppet av seg selv. Det er tross alt bedre at han får nok mat enn å tyne og knote med den ammingen og ha tørre bleier og en gutt som ikke går nok opp i vekt! Så nå er vi glade og gode og mette og fornøyde alle mann!


God som gull! Kjekke gutten vår. 



Stor og glad gutt. Stort sett alltid i godt humør! 


Tobias er kjempeglad i å se på storesøster, og hun er ikke sen med å gi han oppmerksomhet! Ordner og styrer for han med tepper og dyner, viser masse omsorg. Og Tobias han er så tålmodig og lar seg styre med. Mer tålmodig og snill gutt skal vi lete lenge etter! En virkelig solstråle er han for oss. 

Begge solstrålene. Milly har ordnet dyne og baby-gym til Tobias, og krakk til seg selv. 


Ordner og kaver. Og Tobias ligger på plass. 


Gonann! -Pass på at ikke Tobias blir glovarm, sier vi. 
Gonann! sier Milly. 


Søskenkjærlighet. Tobias ser opp til storesøster. 


Milly liker å ha det likt som Tobias, og nå når hun har blitt for stor for vippestolen har hun funnet ut ar setet på vogna kan jp hun sitte i. Så der sitter de da, ved siden av hverandre og koser seg. Ekstra stas er det når pappa underholder! 

Pappa underholder. Takknemlig publikum! 

Et bilde til slutt - av koking av smokker! 

Fin samling. Blir en del smokker med to småttiser i huset! :-) 

God helg! 

3 kommentarer:

vigdis sa...

*hei du! så moro at du fant fram til bloggen vår! jeg husker dere godt fra barsel på ullevål, selv om jeg var i rimelig ammetåke; så gøy å se hvor stor milly har blitt - så nydelig hun er* og gratulerer med enda en ny baby - det kaller jeg effektivitet;) jeg legger leg til som føkger her, jeg:kjempe fin blogg du har* vigdis

Elisabeth sa...

Så koselige bilder. Så gøy at de har sånn glede av hverandre. Det er jo virkelig fordelen når man får barn så tett.

Ha en fin helg! Klem

Kikkis planet sa...

Vigdis: Velkommen til å følge med på oss! Vi har vært effektive ja - for oss er der rart å tenke på dere som "bare" har én! :-) Tobias er en supergo'gutt - kjempemoro så mye glede Milly har av lillebror.

Elisabeth: Nå begynner det virkelig å bli moro - Milly har begynt å skjønne at hun kan leke med Tobias, og at han ikke bare er "i veien". :-)

Blog Widget by LinkWithin