onsdag 29. november 2006

Tre siste uker på to minutter

Heisann, her blir det en lynoppdatering der dere får blitt med på familien Bækkevolds (avdeling Oslo) tre siste uker. Vi har for eksempel hatt besøk av Julia! Det syntes vi var kjempekoselig. Jentene i huset lagde julekort så det sang etter.
Helgen etter var vi på plass i Kenneths 30årsdag, det var også særdeles koselig. Kristin koste seg med den nyfødte babyen til Mona og Inge.
Mens gutta koste seg med sine "babyer."
Og ungene, de koste seg med skal vi danse.
Denne helga hadde vi besøk av våre venner Eirin og Øyvind (som altså ikke er et par selv om de besøkte oss samtidig). Desverre gikk ikke bildene av besøket gjennom kvaiteteskontrollen vi har på bloggen her, så da koser vi oss heller med et bilde av verten Kristin.
Skal vi se.. Ellers, jo ellers går ting fint! Vi har kommet oss fint i orden i leiligheta, så nå kommer etterhvert overskuddet til å gjøre mer enn bare å jobbe + flytte inn. Kristin har blitt "headhunta" til et jobbintervju (grafisk design-stilling i Kid Interiør).

Jeg trives fortsatt veldig godt i TV Inter, får prøve meg som co-regissør på nyåret, det gleder meg veldig til. Samtidig blir det så klart litt skummelt - blir ansvarlig for å overholde budsjett og greier.. Tror det skal gå greit, altså - veldig gøy å få såpass tillit der ihvert fall!

Ellers går det ganske bra med søstra mi, vi synes det er knallkoselig at noen av "våre" lesere har vist engasjement på bloggen til Mette - og det setter ho også veldig stor pris på!

4 kommentarer:

grethe sa...

Itte værst - itte værst! Flotte nyheter! Jeg skriver kommentar samtidig som jeg snakker med Gunnar på MSN, det er jo litt artig da! Så glad på deres vegne, i forhold til jobbsituasjonene! Det går bare fremover som'n Per sa. Hehe.. husker ikke hvem som sa det eller om noen har sagt det, men ja. Kos dere fremover i påvente av jobber og greier, og nå har vi snart bursdag alle mann! Hihi! Preikas!

kirkegata9 sa...

Flott at det ordner seg med jobb for dere. "Dere rykker stadig frem i køen...." Headhunting er arti' da! :-)
Snakkes!

Gro og Thor-Aage sa...

Koselig å se aktivitet her. Skjer stadig noe nytt. Blir vel enda mer travelt fram mot jul. Lykke til med jobber og head hunting...

Stå på!!!

Thor-Aage

Mette Flermoen sa...

Så koselig å innom bloggen deres også. Er så glad for at det går så bra for dere - unner dere alt godt!

Kos og klem

MEtte

Blog Widget by LinkWithin