søndag 29. november 2009

Pip-pip og x-boks

Her kommer noen bilder fra litt tid tilbake - snart kommer ferske bilder fra blant annet pepperkake-baking og julegrantenning i borettslaget! Kanskje dere får noen bilder fra "jul hos Bækkevold's" også - for nå har vi nemlig pyntet til jul! Fruen i huset har også gjort unna jule-klippen, vi får se om vi får et godt nok bilde å publisere..

"Dæ-h!!" Milly roper "DER" i fistel når pip-pipene kommer og spiser mat hos oss.

På verandaen vår har vi hengt opp en kokkosnøtt med frø inni som pip-pipene kan komme å spise av. Det er veldig stas for Milly å se på de mens hun sitter og spiser! Plutselig roper hun i fistel "Dæ-h!!" og peker - da har det kommet en pip-pip som vil ha mat!Både skjære og kjøttmeis har vært innom, til stor fornøyelse for den lille damen.

Gøy med yoghurt. OG underholdning av pip-piper!

Det er litt kjedelig for Milly når både mamma og pappa er opptatt med å lage middag, så da har vi funnet ut at hun kan få være med! Tenk så stor hun har blitt, der hun står på krakken sin og forsyner seg av grønnsakene.

Stødig? Mer eller mindre i alle fall.


Lager mat. Føler seg nok stor når hun får være med på matlagingen!


X-box med gutta. Milly koser seg når hun får være med å leke med de store!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så koselige med fugler fpå verandan!! Vi hadde og mye fugler der da vi bodde i Oslo, men den type fugler var det bare Mathea som synes det var veldig stas med...

Anonym sa...

Hei på dere!
Endelig inne på bloggen igjen. Nå ligger det minst to inne som jeg ikke har fått kommentert.
Vi har nettopp fått besøkt Milly og familien hennes.
Da har vi med egne øyne fått sett fuglene i kokosnøtta. Veldig moro å se Milly s reaksjon på fuglemåltidet. Og det at hun er interessert i fugler er stas for farfar som også er interessert i fugler.
Klem fra farmor

Blog Widget by LinkWithin