fredag 13. februar 2009

Barselgruppe hos Monika

På onsdag var Milly og Mamma'n på barselgruppe-lunsj hos Monika! Det er så koselig å treffe andre mødre (Milly merker nok ikke så mye til de andre barna foreløpig..) og kunne snakke om alt vi har felles! Veldig morsomt å se hvordan de andre småttingene forandrer seg også fra gang til gang. Denne gangen var det bare oss og Alina og Sonja som kunne komme, men det satte ingen stopper for god stemning.

Vertinne og vert. Monika og Mattis åpnet hjemmet sitt for oss, veldig koselig!

Lur. Verten måtte kapitulere for Hr. Blund etterhvert..

Monika, Martin og Mattis hadde det kjempefint i leiligheten sin! Mattis hadde sitt eget rom, og det er mer enn vi kan skryte på oss.. :) Monika hadde til og med bakt ciabatta til vi kom! Hva disse nymotens mødrene ikke kan få til..

Lekkert. Som snytt ut fra et interiørmagasin spør du meg! (Bortsett fra at mine innstillinger på kameraet var litt feil..)

Dekket bord. Alina og Monika klare for lunsj.

På vippen. Sonja koser seg i vippestolen, mens mødrene inntar en fredelig lunsj.

Sonja ble litt utålmodig på slutten, så hun fikk ikke vært med på foto-shooten, men Mattis og Milly stilte villig opp. (Mamma'n har fortsatt dilla på collage..)

På teppet. Smårollingene nyter oppmerksommheten.

Ellers er jeg inne i en ny "trend" her på bloggen, med litt mer "sving" over bildetekstene.. Jeg prøver iallfall, selv om det noen ganger kan bli litt "cheesy".. Oi, det ble mange "..." - jaja - God helg! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Husker at barseltreff var veldig koselig ja. Iallefall for mor ;-)
Og så koselige bilder med flere småtasser i samme str :-)

Vi er nå klar for skitur i nydelig vintervær. Sola skinner, himmelen er blå, -og snøen er hvit..
Julia har vært ute i flere timer allerede. Hun har hatt overnattingsbesøk av en venninne og de har spist frokost i snøhula utenfor her. Anders&Julia måkte nemlig butaket igår, og så lagde de snøhule av den store snøhaugen. Snøhula rommer ca 4barn, og den er kjempefin! Til kvelden tenner vi snølykter utenfor inngangen. Kan dere se for dere så koselig det er? Det var så koselig at Anders og jeg fikk nesten lyst å sove der inatt, men det var bare nesten ;-)
Mens de store sterke jobbet med snøhulebygging igår, sparket Thea og jeg til butikken. Thea lo ca hele veien. Skikkelig gøy!
Altså; vinteren er deilig når snøen er ferdigmåket, og ligger her klar til bruk!
Klem Elin og co

Kikkis planet sa...

Elin: Høres ut som dere har hatt en fin helg - skitur høres glimrende ut! Gunnar tror det skjer store ting når man bli foreldre - han trodde nok aldri han skulle høre meg si at skitur høres glimrende ut.. :)

Snøhulen høres jo utrolig koselig ut! Kanksje det kommer bilder på bloggen deres etterhvert?? :)

Blog Widget by LinkWithin