fredag 30. januar 2009

Jula varer ikke helt til påske

Julen har (endelig?) forlatt fam. Bækkevolds residens. Jeg holder fortsatt på å lære meg å bruke speilrefleks-kameraet vårt, så da var jeg litt inspirert til å ta noen bilder av forandringen.

Før:


Etter:


Kjøkkenet er også tilbake til det normale, men her har jeg ingen "før-bilder"..


Ble du fristet til å komme på besøk nå eller? :)

(PS: Vi har det ikke alltid så ryddig som det ser ut på bildene altså..)

4 kommentarer:

Solveig sa...

Du er så flink til å lage det fint rundt deg, Kristin! Vi har ikke oppdatert bloggen på lenge, men det ligger nye spaniabilder inne på facebook. Håper vi sees snart!
Solklem

Anonym sa...

Det var jo veldig strøkent! Det ser jo ut som det er tatt rett ut av et boligblad til inspirasjon for oss andre som ikke har det så strøkent.. Får veldig lyst å komme på besøk ja! Men vi kan gjerne komme om ikke det er så ryddig og altså ;-) Jeg er helt enig med Solveig, -du er veldig flink til å lage det fint rundt deg! Og her fra Tønsberg kommer en vinterklem :-) Nå har de sprøytet og ordnet til skøyteis på skoleplassen her, -så imorgen blir det skøytedag for oss. Anders skal ut på oppdrag med båten. Hutremegtu!

Anonym sa...

Hallo!

Fantastiske bilder av hjemmet deres, og ja- fikk absolutt lyst til å komme på besøk. Ikke minst for å kose litt med Milly. Litt av noen uttrykk hun har, vi synes fortsatt un ligner på faren. Blir antakelig en Oslo-tur på oss fredag i vinterferien (20 feb.) Da kommer vi nok innom!

Klem, Mette

Thor-Aage sa...

Dette var ryddige og klare bilder -(men det har jo alltid vært ryddig hos dere da) kanskje man trenger et speilrefleks for å få det helt perfekt. Dere har det ialle fall veldig koselig.

Blog Widget by LinkWithin