torsdag 29. januar 2009

Første besøk hos legen!

Milly har vært litt plaget av et rennende venstre øye i over en uke nå, så da var det på tide å ta en tur til doktoren. Og slike "førstegangs'er" må jo dokumenteres..

Mamma og Milly venter tålmodig på å komme inn til legen.

Mamma ved godt mot, Milly derimot: veldig skeptisk til hva hun skal være med på.

Bjørg-Tove er vår fastlege - jeg tror hun ble veldig sjarmert!

Milly var skeptisk til å smile på bildet hos legen, man er jo tross alt syk når man går til doktoren.. (Andre mødre og svigermødre blir kanskje glade for å se at inne-luen er på plass?) Så snart kamera var borte kom smilet, da. Denne første lege-visitten (som overraskende for mor var helt gratis = da bør vi jo gå dit oftere..) endte med en resept på øye-dråper som vi skal dryppe hver dag i 5-7 dager. Vi merker allerede bedring, så det lover jo bra.

Ellers av nye ting å nevne er at Milly har spist alle måltider siden mandag ettermiddag fra puppen! JIPPI - vi håper og tror det fortsetter sånn! Når hun har spist fra flaske har hun gulpet mye mindre, men nå er også gulpingen tilbake. Vi er likevel enige om at vi heller tar litt ekstra gulp enn en haug med oppvask av flasker og utstyr!

Vi har også tatt nytt lengde-bilde! Med nye klær som mamma kjøpte mens det var salg på Lindex! Buksa er litt stor (str. 68), men det er jo in med litt sånn "baggy" bukser, er det ikke?
Milly i kjent positur om dagen, helst hele hånda inni munnen på en gang.

For å sammenligne: sist "måling", fra 19. desember.


Go'jenta klar for trilletur!

Nå er jeg spent - Hvem blir førstemann til å oppdage at bloggen er oppdatert? SÅ kort tid etter forrige oppdatering liksom.. :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vi ble først til å oppdage oppdatering :)

Heia Google Leser... :)

Veldig søt jente dere har!

Hilsen fra oss i Bamako

Anonym sa...

Milly er jo sååååååååå søt da! Får bare lyst til å snuse og kose henne! Fortsett å ta lengdebilder! Ser stor forskjell etter kort tid!Grattis med full pupp! :-D
Klem Elin

Kikkis planet sa...

Gratulerer til Inge og Marie, og Elin!

Følg med, følg med for flere oppdateringer.. :)

Anonym sa...

Herlige bilder fortsatt! Favorittbildet denne gangen er det sammen med legen. At det går an å være så uttrykkfull! Skeptisk og morsk samtidig. Morfar også lengter etter henne nå. Gleder meg sammen med dere over at Milly igjen kan forsyne seg rett tra "fatet"Så bra at det tar tiden med rennende øyne er over.
Farmor og farfar på Hamar

Anonym sa...

Milly er kjempe søt!!!
Henne er jo til og spise opp.:-)

Klemmer fra Julia. <3

Thor-Aage sa...

Dere er flinke med oppdateringer. Alltid stas å få se utviklingen og hvordan Milly vokser. Morsomt å se hvor hun reagerer i forskjellige situasjoner. Kos dere videre.

Blog Widget by LinkWithin