søndag 17. desember 2006

50-årsmarkering

VI har hatt en fantastisk koselig helg! Fredag kl 18 sparket vi i gang helgen med det ene høydepunktet etter det andre.
På Team Eckbo sammen med Elisabeth og Thor Einar.


Etterpå tok vi turen til Big Horn Steak House på Majorstua. Good times.
Lørdag bestod av å klargjøre til innflytting/bursdagsfest. Blant annet måtte vi få på plass hattehylle OG et ekstra skap på badet.Det tok sin tid men vi ble da ferdig til folk begynte å komme.

Har aldri hatt så mange folk i stua vår før! Ble jammen en 15-16 stykker, veldig stas og kjempekoselig.

Her får du et snapshot av gavene vi fikk:

Ellers har Kristin fått tilbakemelding fra KID - hun er fortsatt med i "kampen" om å få seg jobb der. Blir spennende å se hva som skjer fremover.. Så du må følge med her for å se hva som skjer.

Nå er det håndballfinale! Det må vi jo få med oss - særlig når det er den eneste sporten kona er interessert i..

4 kommentarer:

Gro og Thor-Aage sa...

GRATULERER MED DAGEN KRISTIN MARIA - OG VEL OVERSTÅTT TIL DEG GUNNAR.
Det er bare en ting å si: STORVEIES BRA! Flott med ny hylle og ny skohylle og sittebenk i gangen. Ser mer romslig ut slik.
Utorlig hvor mye den lille stua kan romme av gjester... Men der det er hjerterom er det alltid plass - er det ikke slik det heter, eller nesten ialle fall. Ha en kos feiring på selveste dagen i dag også.
Masse hilsen fra oss.
thaa

grethe sa...

Hei dere! Og GRATTIS med dagen Kristin!! Vi er SÅ lei oss for at vi ikke kunne komme når det kom til stykket - vi innså at vi hadde vært litt vel optimistiske angående tida + at flyet landet nesten en time senere enn vi trodde.. så det var kjipt syntes vi, men vi var i Oslo halv ti så det hadde blitt noget sent da.. Håper vi får en anledning til å treffe dere før vi reiser igjen. Ser ut som det var veldig koselig for de som var der da :) Kos dere videre og så håper jeg vi snakkes! Klem fra meg

Mette Flermoen sa...

Så fint dere har fått det! Høres storveis ut med team Eckbo og. Dere har det slett ikke verst virker det som!! Desember er jo en intens feiremåned for dere, håper ikke alt festhumør blir borte før jul. Er vel ingen fare. Vi gleder oss hvertfall veldig til å være sammen med dere!! Vi får sikkert litt tid nå og da. Satser på hvertfall en overnatting i Trysil i romjula. Nå får vi prøve å gjøre en innsats for å få jula i boks.... snakkes!!

Klem, Mette

grethe sa...

Plutselig nå "tog eg han" - det med 50 års feiringa altså - 24+26 ikke sant! Stusset litt over den tittelen da jeg var inne sist, men tenkte ikke mer over det. Men da jeg tittet innom i dag gikk det opp et lita lys på en måda.. He he.. selv om vi tulla med det da Andreas og jeg da vi hadde 50-årsfeiring.. Ja ja.. Vi er mette og fornøyde (lutefisk i går - ja vi liker det!! - og pinnekjøtt i dag! Nam!!) Har treft noen venner i dag og synes liver er ganske så bra! Vel.. god natt - det er sent gitt når jeg skriver dette! Har kjøpt laptop i dag forresten! Får tilbake momsen når vi drar tilbake til London vøtt! Itte dumt?! Prates! (PS.. er dere i Trysil før 26. desember? Vi reiser på ettermiddagen da)Jepps!

Blog Widget by LinkWithin