lørdag 19. februar 2011

Livlig lørdag

Formen i heimen er ikke helt på topp, de små er mer eller mindre friske, men vi voksne er slitne. For meg er det vel bare en overgang håper jeg, fra å være hjemme til å være tilbake i full jobb. Håper dagene blir lettere og lysere når vi nå nærmer oss måde vår og varme! 

I dag har vi kost oss inne, Milly er veldig glad i å male. I dag har vi hatt to male-runder, en på morgenen og en på kvelden. 

 Først litt maling på eget ark. Dette tror jeg er en krokodille. :) 
Og så litt maling oppå mamma sitt ark til slutt. 

Dagen avsluttes så klart med lørdagsgodt! Veldig stas å få litt eget godteri i egen skål. 

 Veldig konsentrert om barne-TV og intet blikk for fotografen. Sitat Milly: "Vasse henenene" 

Ble ingen bilder av Tobias denne gangen, skal huske å få tatt noen nye bilder av han snarest! Han har blitt så stor, og aker seg fremover på gulvet, samme som Milly gjorde. Og han er superfasinert av å åpne og lukke dører for tida, kan holde på leeenge for seg selv, fra den ene døren til den andre. 
Milly og Tobias leker veldig godt sammen, selv om Milly merker mer at Tobias har blitt mobil og blir litt frustrert når han aker seg bort til henne og tar det hun leker med. "Nai, nai, nai, Tuttaaan!" sier hun. 
Leke gjemsel er en stor hit for tida, spesielt hvis Tobias også er med. Litt vanskeligere å få han til å sitte ro nå når han kan flytte seg selv. Før satt han i ro der vi satte han, og Milly syns det var supergøy å lete etter han. Nå sier hun til oss: "Milly gå badet, mamma telle én-to-tre", så teller vi til ti da, så leter vi litt rundt, og finner henne til slutt - på badet så klart. :) 

1 kommentar:

Inger K. sa...

Så utrolig søt hun er! Er så glad i Milly-ordboken :)

Blog Widget by LinkWithin