mandag 23. august 2010

Sykdom

Pjusk på sofaen. Men i godt humør! 


Milly har ikke vært helt i form siden slutten av forrige uke, så i dag var hun hjemme fra barnehagen. Sykdommen i forrige uke startet ganske så dramatisk, med feberkramper/anfall på vei hjem fra barnehagen og vi ble hentet med ambulase og kjørt til legevakten. Hele tre ambulanser kom, pluss en ambulanse-motorsykkel! Skremmende opplevelse som ikke er noe hygglelig å gjenfortelle i detalj her.. Men alle prøvene på sykehuset var fine, og Milly var i bedre form allerede samme kveld, men har hatt endel feber også i helgen. Merker at hun er slapp når hun kan ligge og slappe av på sofaen og jeg kan pjuske henne litt i nakken og i håret. Det er sjeldent.
Så i dag tok vi det litt rolig hjemme, pluss at tante Off kom en tur innom i går kveld, så Milly pg Tobias fikk vært litt sammen med henne før hun dro videre til Tønsberg i dag. 


I dag fulgte vi tante inn til togstasjonen og fikk henne trygt på toget, og da stakk vi likegodt innom pappa på et overaskelsesbesøk på jobben. Milly var i fyr og flamme i sentrum - SÅ mange busser og trikker å se på! Hun svinset rundt på fortauet og smilte og lo. Tydelig i bedre form enn før helgen! Is syntes hun også vi burde ha, så det kjøpte vi oss på turen. Vi har hatt en veldig koselig dag sammen. 


I dag fikk jeg også tatt i bruk min nye iPhone 4 - måtte knipse noen bilder av den søteste jenta i byen. 


Fint å sitte. Akkurat passe høyt.  




Litt skummelt. Med trikken som suser forbi. 





2 kommentarer:

Thor-Aage sa...

Godt at feberkrampen endte bra til slutt.
Sikkert spennende å utforske storbyen Oslo med all trafikk av busser og trikker... Mye spennende og kanskje litt skummelt på samme tid tydeligvis.

Man må venne seg til det litt etter litt.

Overraskende besøk av Off altså. Hadde hørt at de skulle komme til Norge fra 24 - 28 denne måned. Roger kommer vel en tur da kanskje.

Dere får ha en fin dag og håper formen stiger til topps igjen.

Hilsen fra Halden

Anonym sa...

Hei!
Så herlig å se deg sittende på trappa og følge med på trafikken i Oslo, Milly! Gleder oss til å treffe deg igjen!
Klem fra farmor og farfar

Blog Widget by LinkWithin