søndag 18. oktober 2009

Bilder og baby i magen!

Så koselig at det fortsatt er noen som følger med oss, tusen takk for kommentarer! Og som Kari Anne helt riktig skrev: Jeg har bollemage! :D

For dere som gikk glipp av hvordan det ble avslørt her på bloggen, her kommer forklaringen (se The Bækkevolds til høyre) :

Før. Og etter.


Kulemage. Ingen tvil der altså.

Jeg er fire måneder på vei, og termin er 1. april 2010. Fare for at det kan bli en skikkelig "tulle-baby" med andre ord..

Et gammelt bilde fra i sommer først, men det var så koselig at jeg må bare vise det!

Kosestund for små og stor. Nevø Johannes og Milly på Besta sitt fang.

Det skjer stadig nye ting med Milly, og hun vokser og blir stor og flink veldig fort! Nå kan hun si "lys" (Les: usj) og når vi spør "Hva sier bjørnen?" - ja da brummer hun. :)
Det er noen ting Milly er veldig glade i for tiden, her kan dere se et par ting.
Bading! Sammen med kusine Isabelle i et veldig fullt badekar! Litt rart å bade sammen med noen, Milly er jo mest vant til å ha hele karet for seg selv.

Milly kunne nok badet hver dag, men har vi badet kvelden før ser ikke mamma'n helt poenget med å bade formiddagen etterpå - så da praktiserer vi noen ganger det jeg kaller "tørr-bading".
Nesten like gøy. Oppi badekaret, uten vann, med klær på.


Lesehest. Milly er også veldig glad i bøker.


Koooose. Milly viser at hun setter pris på dyrene i boka ved å bøye seg erbødig ned i "flatpakket" posisjon og koser..

Vi måtte justere bilsetet litt, og da tok vi det inn i leiligheten for å kunne se litt bedre. Det syns Milly var stas, for da kunne hun jo bruke det som stol! Hun sitter rolig og fint oppi der i flere minutter og kikker i boken sin.


Kjempegøy! Milly liker å "hjelpe" mamma med klesvasken..

Jenta vår kan stå helt selv! Første gang skjedde da jeg skulle fylle i badekaret og hun svinset rundt på gulvet og ventet. Plutselig står hun rett ved siden av meg og kikker oppi på vannet som fylles opp! Jeg ble veldig overrasket, og siden har hun blitt rett så ivrig på å være på to bein.
Spennende knapper. Stødig med tøfler på beina, mens hun setter på alarm på konfyren.

Nye tøfler gjør det enklere å gå også, så i dag har hun tatt sine første ordentlige skritt mens vi har holdt i hendene hennes. Artig!

I august flyttet vi inn i ny leilighet på Vollebekk i Oslo, og vi har hittil ikke fått lagt ut noen bilder fra vårt nye hjem! Men her kommer da endelig noen.. Fra spisestuen er alt vi har fått til - det er nok raskere om dere bare kommer på besøk for å se selv!


Ingen kommentarer:

Blog Widget by LinkWithin