søndag 17. desember 2006

50-årsmarkering

VI har hatt en fantastisk koselig helg! Fredag kl 18 sparket vi i gang helgen med det ene høydepunktet etter det andre.
På Team Eckbo sammen med Elisabeth og Thor Einar.


Etterpå tok vi turen til Big Horn Steak House på Majorstua. Good times.
Lørdag bestod av å klargjøre til innflytting/bursdagsfest. Blant annet måtte vi få på plass hattehylle OG et ekstra skap på badet.Det tok sin tid men vi ble da ferdig til folk begynte å komme.

Har aldri hatt så mange folk i stua vår før! Ble jammen en 15-16 stykker, veldig stas og kjempekoselig.

Her får du et snapshot av gavene vi fikk:

Ellers har Kristin fått tilbakemelding fra KID - hun er fortsatt med i "kampen" om å få seg jobb der. Blir spennende å se hva som skjer fremover.. Så du må følge med her for å se hva som skjer.

Nå er det håndballfinale! Det må vi jo få med oss - særlig når det er den eneste sporten kona er interessert i..

tirsdag 5. desember 2006

Hjemme alene, jobbintervju og juletre

Da er jeg hjemme alene for første gang siden vi flyttet inn her i Oslo! Gunnar er på oppdrag med jobben i Skien, og kommer tilbake i morgen ettermiddag. Så jeg skal klare meg bra!

En annen litt morsom ting – vi har fått juletre i hagen! Rett utenfor vinduet vårt! Vi satt og spiste middag i går, og når vi var ferdige var det plutselig der! Veldig koselig!! Mangler bare snøen, men den ser ut til å være langt unna.

I dag har jeg vært på jobbintervju hos 2CV karriereutvikling her i Oslo, for jobben som grafisk designer hos Kid Interiørs hovedkontor i Drammen. Følte intervjuet gikk veldig bra, fikk vite litt mer om jobben, og fikk fortalt om meg selv og vist frem noen av prosjektene mine. Etter intervjuet takket de for at jeg kom, og sa at jeg likegodt kunne drevet med salg, fordi jeg var så flink til å selge meg selv! Så det må da vel være bra?

De skulle ha åtte stykker inne til intervju denne uka, så skal de velge ut noen de vil presentere for Kid. De skulle gi tilbakemelding tidlig i neste uke, så det blir spennende å høre! Uansett var det veldig gøy å være på intervju og få erfaring med det.

søndag 3. desember 2006

Vi gleder oss til jul!

Tenkte det var på sin plass å oppdatere bloggen fra helgens begivenheter, før nok en travel uke er i full gang.

I går var vi på kino og så Casino Royale!

Veldig bra film synes jeg, spennende og nervepirrende til tusen, kjedet meg nesten ikkeno´ under slossscenene, og føltes ikke som man hadde sittet i mørket i nærmere to og en halv time da filmen var ferdig. Var litt sliten etter all spenningen og innlevelsen for min del, men det var absolutt verdt det. Bare ”vignetten” eller introen til filmen var verdt inngangspengene for en ivrig grafiker, det var STILIG!

Vi har også pyntet litt til jul i stua vår!

Inspirert av Jul i Tøyengata?

Ellers har vi handlet inn litt ny og etterlengtet julepynt til stua:
Ny adventslysestake fra Åhlens
Ny julepute, julelysestaker og juleduk.

Og jeg har fått meg adventskalender!
Kinder sådan - Som jeg forøvrig prøver etter beste evne å gjemme fra Gunnar, så han ikke skal bli så lei seg for at han ikke får. På grunn av dietten hans altså, ikke på grunn av at jeg er vrien. ;)

Jeg har også brukt helgen på å forberede meg litt til jobbintervju på tirsdag, gjort klart hva jeg skal ta med meg av arbeidsprøver og sånt. Har også fått tilbakemelding fra jobben jeg søkte på hos NLM, om at de har mottatt søknaden min, og at jeg er en av søkerne de vil innkalle til intervju i nærmeste fremtid. Så det var jo moro! Blir spennende å se hva som skjer fremover.
Blog Widget by LinkWithin