onsdag 26. januar 2011

"Lime litt"

En av Milly sine favoritt-aktiviteter for tiden er å lime, rett og slett. Så det gjør vi ofte i helgene. Gjerne når Tobias har lagt seg på formiddagen, så har vi litt mamma-og-Milly-tid. Ofte hun foreslår det selv, når Tobias har sovnet, hun har lært at vi venter til da med slike pille-ting. 

"Jime litt?" spør hun, søte jenta vår. Hun syns det er så stas! 

Mamma har klippet hjerter, og Milly slår seg løs med limstiften. 


Flink til å lime er hun!


Gjerne litt ekstra med lim oppå til slutt også. 

Milly sier så mye morsomt for tida, hun har blitt en reser på å prate i det siste. Her om dagen sa hun "Pappa ej en jiten pjompepute!" (For de som trenger litt oversettelse på den så er det: Pappa er en liten prompepute..) Skikkelig tøysejente. :) 


En liten oppdatering på Millys ordliste, bytter ut mange lyder med j-lyd om dagen (Begynner å bli mange ord, men noen av de morsomme/søte/rare kommer her)


Jåken = Våken
Jann = Vann
Jæ-me = Være med
Pobias = Tobias (Bytter på litt med Tuttan, men mer og mer Tobias nå) 
Mijji = Milly
Gjue = Drue
Baane = Barnehagen


Den beste til slutt:
Sanga = Farfar

tirsdag 18. januar 2011

Hverdagen

Hverdagen innhenter oss, og tiden løper fra oss! Jeg har begynt å jobbe igjen, og Gunnar skal være hjemme med Tobias fra mandag av. Kanskje han vil ta seg av bloggingen fremover? "Gikkens planet"? 

Satser på flere bilder og mer info i neste post, legger ved et bilde fra jula hos farmor og farfar på Hamar: 
Smokke-guri med tre smokk i munnen på en gang! 

Planlegger et innlegg snart med "alt vi ikke har blogget om" med blant annet bilder fra jul og nyttår! Følg med følg med.. 

tirsdag 4. januar 2011

Knusing av pepperkakehus!

Milly har hatt to dager i ny barnehage, og det går veldig fint! Litt flere og større barn, men det virker som Milly har begynt å finne seg til rette. I dag feiret vi med å knuse pepperkakehuset! 

Taket i knas. 


Hele huset i knas. 

Blog Widget by LinkWithin