tirsdag 21. august 2007

Jobb-jobb-jobb!

Feriefølelsen har for alvor forlatt kroppen for denne gang føles det som. Jeg har jobbet mye overtid i det siste, ettersom en ny utgave av magasinet Yapa skulle leveres til trykk.


Nå er det imidlertid levert, og om du går inn på yapa.no kan du bestille gratis abonnement! Bladet kommer altså rett hjem i postkassen til deg - helt gratis! (Hvis du bor i Norge da..). Kanskje får du med deg kommende utgave - hvis ikke får du bare si fra så kan jeg ta med et til deg - ellers må du smøre deg med tålmodighet til den neste utgaven som kommer i november.

Nyeste utgave av Yapa - snart i en postkasse nær deg?

Gunnar jobber også mye overtid, i går kom han hjem klokken 01:00 (ja, midt på natten) etter å ha jobbet en uforskammet lang arbeidsdag. Jeg skal få avspasert litt oppsparte timer denne uken, og Gunnar skal prøve å få roet ned tempoet litt, men det er ikke så lett når det er så mye som skal gjøres!

Nå skal vi snart på samling i Mosaic Oslo, kirka vår. Hva synes dere om forslaget vårt til slagord: "Du trenger ikke være kristen for å gå i kirka.." Ble du litt nysgjerrig nå? Sjekk ut mer på våre nettsider! Ha en fortsatt fin uke!

lørdag 4. august 2007

Ferien 2007

Hei hei godtfolk!

Vi er fortsatt i live! Ferien er stort sett unnagjort, og vi er nesten i full gang med jobbing begge to. Et lite ”skår i gleden” er at jeg har vært litt satt ut og sykemeldt grunnet en kraftig bihulebetennelse i det siste. Har egentlig vært mye syk i ferien - men hun klaget ikke.. (spesielt dedikert til Elin.. :) Tog' du 'an? ) Satser på å være i full gang igjen på mandag.

Det er vel på sin plass å informere om hva vi har funnet på i ferien? Så her kommer det, skal prøve å fatte meg i korthet og heller lasse på med bilder, ettersom et bilde kan si mer enn tusen ord..

En kjapp tur innom U-festivalen på Hamar, med den tøffeste scena ever!

Mens vi var der fikk vi hengt litt med Jasmine og Isabelle også.


Kongsberg var vi også innom en snartur, søskenbarnet til Gunnar, Michael, spiller i det (snart?) verdenskjente bandet Wilco som spilte under Kongsberg Jazzfestival. Her poserer Kristn og Michael for fotografen.

Det var flere fotografer i området som gjerne ville forevige begivenheten i Kongsberg denne lørdagen: Verdenskjente Wilco sammen med familien fra Trysil og omegn som mer enn gjerne stiller opp og poserer.

Før konserten traff vi også andre kjente som villig stilte opp på fotografering.

Konserten er i gang, Micael helt til venstre i bildet.

I begynnelsen av juni vendte vi nesen mot nord, nærmere bestemt Sørvågen i Lofoten. Vi reiste sammen med Per Vidar, en kamerat av Gunnar fra Gimlekollen i Kristiansand.

Stian og Anne-Siri som vi også ble kjent med i Kristiansand skal gifte seg i august, og arrangerte derfor en venne-fest på Stians hjemsted. Det ble full fest og mye moro!

Første humoristiske hendelse var vel ikke like morsomt for oss ”søringan” som det var for de infødte der oppe – da bilen vår måtte trekkes opp med traktor fra en uheldig parkering i en skråning. Alt gikk bra med både bil, sjåfør og passasjerer.

Turen var også mye preget av den fantastiske naturen i Nord-Norge, noe som ble behørig dokumentert med mange foto. Her kommer mange glimt fra turen i rask rekkefølge.

Flotte fjell, fjorder og farger!

Superdeilige strender

To vikinger kastet seg ut i det "forfriskende" vannet

Til Sonja: Telefon-boksen i Henningsvær

Midnatssol var jo en obligatorisk opplevelse, vi benket oss med godis og nøt solen mens klokken tikket mot 01:00.

Kristin og Gunnar poserer.

Reisefølget poserer.


Det var jo tross alt en venne-fest vi var kommet for, og fest ble det. Her demonstrerer Per Vidar og Gunnar "Party-triks nr. 1": Hvem gjetter hvilken konfetti som treffer bordet først.

Party-triks nr. 2: Den som leder leken skal gjøre bevegelser (for eksempel "kam og speil, som her) og deltagerne skal gjette hvor mynten befinner seg. Per Vidar har truffet blink!

Fæst på den lokale puben, her representert ved allsang, nærmere bestemt ”10 000 tommeltotta”.

Ut på tur aldri sur har vel aldri betydd så mye for oss før denne dagen: Masse skyer, ikke så rent lite regn, og enda mindre søvn natten før. Men for en opplevelse! Vi trasket avgårde i ca halvannen time og kom til en gigantisk strand!

Gunnar med humøret på topp, og potetgull posen i veska..

De glade festdeltagerne drar frem beachvolleyball-sett og setter i gang å spille! Noen var til og med gærne nok til å bade i det ufyselige været.. Det står det respekt av altså!

Rundingene viser mennesker, ringen nærmest havet var der nettet ble satt opp..


Kjenner jeg må få opp farten hvis jeg noensinne skal bli ferdig, så jeg slenger ut resten av bildene!

Nok et høydepunkt: Besøk av familien Matilda og Andreas Frydén som vi ble kjent med i Australia, og som vi ikke hadde sett på 1 og 1/2 år! Veldig koselig å se de igjen og få bli kjent med Viola, som var ankommet siden sist vi så de. Her den obligatoriske fotograferingen foran slottet.

Andreas, Gunnar og Bergfinn dro på fisketur, Gunnar kom hjem med den eneste fisken!

Nærkontakt med reinsdyr har vi også opplevd - så nært som vi aldri har vært før iallfall - på vei til Mosvik og hytta!

Gunnar er entusiastisk over norges dyreliv.

Mens vi var på hytta tok vi turen ut tul Lysøysundet og besøkte Gunnars tante og onkel, Jorunn og Oddmund (Har desverre ingen bilder derfra). På veien stoppet vi og spiste middag, Gunnar kledd for anledningen, mens jeg var syk og syntes det passet best med kåpe og skjerf.

Frokost på hytta, Bergfinn, Ingrid, mamma Inger og jeg prøver å se så opplagte ut som vi kan.

Vi lekte tyske turister på vei hjem fra hytta, med vår tyske returbil fra Værnes til Oslo.

Ellers har jeg fylt mye av de siste dagene med "Peppermint filled piñatas" og Harry Potter og vennene hans.. Har både lest den 3. siste boken om Harry, sett den 3. siste filmen, er godt i gang med den nest siste boken OG har kjøpt den siste boken, alt i løpet av den siste uken.

Skal man nå se seg tilbake og telle denne oppdateringen etter antall ord bildene sier blir det godt over 25 000 det gitt! Så det får holde for denne gang! Skal prøve å oppdatere litt mer regelmessig, slik at hvert innlegg slipper å bli så innmari langt!

Blog Widget by LinkWithin